Resultaten
vr 15 feb 2019

Nieuwe Slimmer Kopen koopalert online!

Vanaf vrijdag 15 februari is er een nieuw koopalert beschikbaar via Slimmer Kopen! Dit koopalert betreft 35 ruime eengezinswoningen met 3 of 4 slaapkamers in de wijk Rijtse Vennen in Deurne.

Deze 35 geschakelde eengezinswoningen van het Vennekeshof zijn zeer milieuvriendelijk met een bijzonder ontwerp van FARO Architecten. Ze zijn optimaal geïsoleerd, hebben zonnecellen op het dak en een zonneboiler op zolder. De woningen hebben op de begane grond een open keuken en een ruime woonkamer. Via de openslaande tuindeuren sta je zo op je eigen terras en in je tuin. De eerste etage heeft 2 of zelfs 3 comfortabele slaapkamers en een nette badkamer. De zolder biedt ruimte aan een derde of vierde slaapkamer (afhankelijk van het type woning) en de verwarmingsinstallatie.

Het meest opvallend aan deze heerlijke woningen is het bijzondere ontwerp. Aan de voorzijde van elke woning is een twee meter diepe overkapping over de volle breedte. Deze koppelt de woningen aan het hof op een sfeervolle manier aan elkaar. Het hof zelf heeft een groot binnenplein en is autovrij. Dat is fijn voor de rust en geeft letterlijk ruimte voor ontmoetingen  en spelende kinderen. Natuurlijk zijn er in de directe omgeving voldoende parkeerplaatsen. De ligging van de jonge wijk is geweldig:  naast het bos, slechts 5 minuten fietsen van het centrum en 15 minuten fietsen van het treinstation Deurne.

Zou jij hier wel willen wonen? Ga naar www.slimmerkopen.nl en voeg direct het koopalert toe aan je inschrijving, dan ontvang je een tipbericht als er een woning uit dit koopalert vrijkomt!