Resultaten
di 28 jun 2022

Directeur-bestuurder Theo van Kroonenburg stopt bij Trudo

Hier volgt een bericht van onze directeur-bestuurder Theo van Kroonenburg:

Beste lezer,  

Hierbij laat ik jullie weten dat ik na het einde van het jaar, per 1 januari 2023, mijn overeenkomst als directeur-bestuurder bij Trudo ga beëindigen.

Het programma van AVROTROS “Ik Vertrek” laat zien hoe mensen bewust kiezen voor een ander leven, vaak met een onzekere toekomst. Springen in de diepte en gaan voor een volgende fase in hun leven. Dat ga ik ook doen en ik heb besloten dat ik onze mooie Trudo organisatie ga verlaten. Met pijn in mijn hart, maar een bewuste keuze om te starten met wat Ivo Niehe in zijn podcast noemt ‘je Derde Leven’.

Na 46 jaar gewerkt te hebben, waarbij werk bijna altijd voor het privé leven kwam, kies ik er samen met mijn partner voor om het roer om te gooien. Ik ga niet met pensioen en achter de bekende geraniums zitten, maar kies er voor om mijn privéleven op nummer 1 te zetten. Ik zit nog vol energie en wil nog veel. In deze fase wil ik in ieder geval mijn bucketlist af gaan vinken en zal de tijd die er daarna  over is invullen met werkzaamheden, maar zeker niet met een volledige baan. Spannend, uit de comfortzone, maar wel een bewuste keuze.

In goed overleg met mijn Raad van Commissarissen en mijn medebestuursleden Jos Goijaerts en Edwin Jansen verwacht ik rond half november mijn werkzaamheden te beëindigen. Voor nu bedank ik jullie al voor de samenwerking.

Theo van Kroonenburg