Resultaten
vr 18 okt 2019

DDW: proefzitten op groene balkon en brede vensterbank

Er wordt veel gebouwd op Strijp-S, benieuwd hoe het gaat worden? Tijdens de Dutch Design Week (DDW) kun je op ware grootte ervaren hoe het is om te wonen in de Trudo Toren en Haasje Over.

Trudo stelt tijdens de DDW van een deel van deze gebouwen een model ten toon, om belangstellenden en toekomstige bewoners te laten ervaren hoe het zal zijn om in deze gebouwen te wonen. De modellen staan opgesteld ‘onder de leidingstraat’; tegenover de Zitfabriek en bij de bushalte tegenover Plugin City.

Haasje over: uit het raam kijken zittend op de vensterbank

Gebouw Haasje Over, dat momenteel gebouwd wordt tussen gebouw Anton en Area51, is bijzonder mede doordat iedere woning een groot raam krijgt met ruime vensterbank. Om te laten ervaren hoe dit is wordt tijdens de DDW een echt voorbeeld van zo’n gevelelement inclusief raam neergezet.

Kom dus gerust eens proefzitten op de brede vensterbank en geïnspireerd door alle designindrukken uit het raam kijken. Het model van Haasje Over staat tijdens de DDW op de hoek bij De Zitfabriek (Urban Shopper, gebouw Anton), schuin tegenover Intelligentia ICE.

Trudo Toren: genieten van het groene balkon

Veel mensen kijken uit naar de groene verschijning van de Trudo Toren in de stedelijke omgeving van Strijp-S. Trudo heeft een balkon op ware grootte nagebouwd mét planten en bomen om een impressie te geven hoe dat opvallende van de woning eruit gaat zien.

“We willen mensen een idee geven van de kwaliteit van de woning, tijdens de Dutch Design Week”, aldus projectleider Fieke van den Beuken. Het ‘proefbalkon’ is te zien vlakbij de in aanbouw zijnde Trudo Toren. 

Van het interieur van een woning uit beide gebouwen kan een 360-graden impressie worden bekeken via een QR-code die zich op de proefmodellen bevindt.