Resultaten
do 10 jun 2021

Baas van Morgen: Saleisha en Diego

Donderdag 10 juni  waren Saleisha en Diego samen de baas bij Trudo. Voor één dag gaf directeur-bestuurder Theo van Kroonenburg zijn stoel aan de twee leerlingen uit Eindhoven.
De twee nieuwe bazen gingen meteen met een belangrijk vraagstuk aan de slag: wat voor woningen moet Trudo nog bouwen op Strijp-S en voor wie? Ze keken daarbij goed naar het principe ‘gelijke kansen op het gebied van wonen’.

Voor inspiratie kregen de bazen een rondleiding bij Plug-In-City, de Trudo Toren en Enversed  VR center. 

Na de rondleiding gingen de twee bazen aan de slag met projectleider Neeltje. Voor Diego en Saleisha was het belangrijk dat de woningen gebouwd werden voor jonge gezinnen. Er moeten ook verschillende game rooms komen voor de kinderen. En een zwembad op het dak van het gebouw.

Wij hebben veel geleerd van Saleisha en Diego!

We hopen dat de nieuwe bazen een leuke dag hadden bij Trudo!

Over JINC

Ieder kind heeft talent. Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijden we voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Een Nederland waarin ieder kind kansen krijgt.  

Om dat te bereiken, helpen we kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 47.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.  JINC werkt samen met het onderwijs en partners uit het bedrijfsleven. Hun financiële steun en expertise zijn onmisbaar. De partners krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in hun bedrijf. Ze versterken hun binding met de maatschappij en bieden werknemers een inspirerende ervaring.  Daarom zeggen we graag: iedereen groeit met JINC.