Resultaten
do 15 jun 2023

13 juni: De Dag van Trudo

Op 13 juni is Trudo ‘jarig’. Dit jaar werden we alweer 107. Niet echt een rond getal, maar we wilden het toch vieren. 

En dat gaan we vanaf nu weer ieder jaar doen: 13 juni is voortaan De Dag van Trudo. We vierden onze verjaardag dit jaar graag op een manier die recht doet aan onze missie: Supporting People. Daarom besloten we om onszelf nuttig te maken voor bijzondere organisaties en projecten in Eindhoven. Niet achter onze computers op kantoor, maar met onze voeten in de klei en met de handen uit de mouwen. 

Gewapend met een dosis goede zin, werklust en plezier hebben we een keur aan verschillende werkzaamheden en klussen uitgevoerd. Zo knapten we tuinen op van cliënten van GGzE, Maatje 040 en Doorpakkers. Stonden we in de keukens van Springplank 040, bezochten we het Van Abbemuseum met 27 kinderen voor Kansen voor Kinderen en knapten we het buurthuis aan de Struyckenstraat op. En we gaven ook nog taalles én waren met een team van groene vingers aanwezig bij de Stadsakkers, waar groente geteeld wordt voor de Voedselbank.

Ondanks de hitte en het soms toch wel zware werk, was iedereen laaiend enthousiast. Tijdens een kleine verjaardagsborrel op Strijp-S na afloop deelden we verhalen en ervaringen. En waren we het over één ding roerend eens: volgend jaar vieren we onze verjaardag weer!