Resultaten
54 appartementen

In het centrum van Eindhoven, nabij de Deken van Somerenstraat, verrijzen de komende jaren zeven karakteristieke gebouwen die een impuls gaan geven aan de skyline van Eindhoven: Nieuw Bergen. Het project Nieuw Bergen bestaat uit 237 koop- en huurwoningen voor diverse doelgroepen. De gebouwen kenmerken zich door de schuine daken en zijn een ontwerp van het internationaal gerenommeerde architectenbureau MVRDV. Als partner van gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed is Trudo vanaf de beginfase aangehaakt voor de invulling van het sociale huursegment binnen dit project.

Orange & Jaune

De 54 sociale huurappartementen die Trudo gaat realiseren zijn gemiddeld 46 m2 groot en zijn verdeeld over twee van de zeven woongebouwen van Nieuw Bergen. Er komen 48 appartementen in gebouw ‘Orange’ en zes appartementen in gebouw ‘Jaune’. In woongebouw ‘Orange’ komen voor haar bewoners diverse gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen. Zo komt er een woonkamer en activiteitenruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, een gedeelde wasruimte en een collectieve tuin aan de achterzijde van het gebouw.

Project

Startdatum

De bouw van Nieuw Bergen start begin 2023. Voor de plandelen van de 54 sociale huurappartementen wordt een bouwtijd van anderhalf jaar verwacht.

Geplande opleveringsdatum

De oplevering van het totale project Nieuw Bergen staat medio 2026 gepland.

Verhuur

Houd Wooniezie in de gaten voor beschikbare woningen. 

Hoe gaat het eruitzien?