Resultaten
14 nieuwbouwappartementen te koop via Slimmer KopenĀ®

Aan de Generaal Coenderslaan in Woensel-Zuid wordt een nieuwe appartementencomplex gebouwd: Mr. Jan. 

Het trapsgewijs opgebouwde complex bestaat uit vijf lagen met in totaal 36 koopappartementen. Hiervan worden er 14 door Trudo verkocht met Slimmer Kopen®. Begin 2024 wordt gestart met de bouw van Mr. Jan. We verwachten dat de appartementen in de zomer van 2025 opgeleverd worden.

Over Mr. Jan en de appartementen

  • Mr. Jan bestaat uit 36 appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen en wordt gebouwd aan het park aan de Generaal Coenderslaan.
  • Rondom Mr. Jan is er een gemeenschappelijke, parkachtige tuin.
  • Op de begane grond van Mr. Jan komt een gemeenschappelijke fietsenberging.
  • Er zijn dertien parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein, waarvan vier voor deelauto’s.
  • Winkel-, gezondheidscentra en scholen zijn op loop- en fietsafstand. 

Verkoop van 14 appartementen via Slimmer Kopen®

Trudo verkoopt 14 Mr. Jan-appartementen met één slaapkamer met Slimmer Kopen®.

Slimmer Kopen® biedt mensen met een bescheiden inkomen de kans om toch een woning te kopen. Uitgebreide uitleg over Slimmer Kopen® vind je hier

Het gaat om de appartementen 9, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 20, 21, 24, 25, 28 en 31. Zie ook deze overzichtsplattegrond. De appartementen die Trudo verkoopt zijn hierop groen gearceerd.  De 14 appartementen die Trudo verkoopt zijn circa 45m² groot en hebben een inpandig balkon van 3,5m². De voorbeeldplattegronden van de woningen kun je hier bekijken. Let op, aan de plattegronden op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Je komt in aanmerking voor de koop van een Mr. Jan appartement als je een maximaal een (gezamenlijk) inkomen van € 58.000 per jaar hebt (o.b.v. jaarinkomen 2022). De korting die je kunt krijgen via Slimmer Kopen®, is afhankelijk van je inkomen. Trudo-huurders hebben in dit geval voorrang op verkoop, omdat zij een sociale huurwoning achterlaten en doorstroming op de woningmarkt zo bevorderd wordt.

Goed om te weten:

  • Trudo-huurders die een appartement kopen, moeten de huur van hun huurwoning van Trudo opzeggen. De huurwoning kan niet overgedragen worden aan iemand anders.
  • In uitzonderlijke gevallen behoudt Trudo zich het recht voor om potentiële kopers af te wijzen. 

De uiterste datum waarop gereageerd kon worden op de woningen, is inmiddels verstreken. Trudo vb&t neemt zelf contact op met de geïnteresseerden die zijn ingeloot.

Hoe gaat Mr. Jan eruit zien?

Onderstaande beelden geven je een impressie van het gebouw.

Partners

Verkoop door Trudo vb&t
Mr. Jan wordt ontwikkeld door Peters Projectontwikkeling 
Het ontwerp is van Mr. Stir Architect 
De aannemer van Mr. Jan is Peter Peters Bouwbedrijf