Resultaten
Nieuwbouw Achtste Barrier

Op de voormalige schoollocatie aan de Mainelaan 114 gaat Trudo 18 duurzame en circulaire sociale huurwoningen bouwen. Samen met Hurks en De Loods is een ontwerp gemaakt waarin de woningen gepositioneerd zijn rondom een gemeenschappelijke tuin. In de gemeenschappelijke tuin komen ook de individuele bergingen en een gemeenschappelijke ruimte.

De woningen worden uitgevoerd in CLT (kruislaaghout), voorzien van groene daken en waar mogelijk worden biobased materialen toegepast. Zo worden de buitengevels gemaakt van stropanelen. Het CLT blijft op verschillende plekken in de woning in het zicht. Aan de buitenkant worden de woningen voorzien van minerale steenstrips en een gedeeltelijke houten gevelafwerking.

Op de verdieping komen drie slaapkamers, waarmee de woningen geschikt zijn voor huishoudens bestaande uit minimaal twee personen.

 

 

Project

Nieuwbouw 18 sociale huurwoningen

Start bouw

Voorjaar 2024

Oplevering 

Begin 2025

Partners

Hurks & De Loods Architecten

Hoe kom ik in aanmerking voor deze woningen?

Dat is op dit moment nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. 

 

Downloads

Participatieverslag Mainelaan okt 2022

 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit project? Laat dan je gegevens achter. Wij sturen je een update zodra er meer bekend is.