Resultaten
nieuwbouw Achtse Barrier

Op de voormalige schoollocatie aan de Mainelaan 114 gaat Trudo 18 duurzame en circulaire sociale huurwoningen bouwen. Samen met Hurks en De Loods is een ontwerp gemaakt waarin de woningen gepositioneerd zijn rondom een gemeenschappelijke tuin. In de gemeenschappelijke tuin komt ook een schuur met daarin de individuele bergingen en een gemeenschappelijke ruimte.

De woningen worden uitgevoerd in CLT (kruislaaghout), voorzien van groene daken en waar mogelijk worden biobased materialen toegepast. Zo worden de buitengevels gemaakt van stroplanelen. Het CLT blijft op verschillende plekken in de woning in het zicht. Aan de buitenkant worden de woningen voorzien van bakstenen en deels houten gevelafwerking.

Op de verdieping komen drie slaapkamers, waarmee de woningen geschikt zijn voor huishoudens bestaande uit minimaal 2 personen.

Hoe gaat het eruitzien?

 

Project

Nieuwbouw 18 sociale huurwoningen

Start bouw

Begin 2024

Oplevering 

Begin 2025

Partners

Hurks & De Loods Architecten

Verhuur

Zodra er meer bekend is over de verhuur van deze woningen, wordt dit hier gedeeld. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat ons dan weten dat je geïnteresseerd bent door een mail te sturen.  

Participatieverslag Mainelaan okt 2022