Resultaten

Hoogstedelijk in de basis

De toren is heel efficiënt opgebouwd waardoor de plattegrond van elke woonverdieping exact hetzelfde is. De trappenhal en lift bevinden zich in het midden met daaromheen de woningen met uitzicht over Strijp-S en Eindhoven. Uiteraard zijn alle woningen goed geïsoleerd.

In de zomer zorgen de bomen voor verkoeling. Verder biedt de Trudo Toren alles wat wonen in de stad zo aantrekkelijk maakt. Winkel- en horecaruimte in de plint zijn uitnodigend voor bewoners, maar natuurlijk ook voor hun gasten en andere Strijp-S-bezoekers.

 

Lofts

De Trudo Toren is 70 meter hoog en biedt ruimte aan 125 sociale huurwoningen. Van de 4e tot en met de 18e verdieping zijn er acht lofts per verdieping. Vijf lofts bevinden zich op de derde verdieping, die gedeeld wordt met de gezamenlijke ruimtes. Alle lofts bestaan uit een vrij in te delen ruimte van zo’n 50 m2 en een hoogte van maar liefst 3,5 meter.

Ze worden vanzelfsprekend opgeleverd inclusief een volledig afgewerkte badkamer met toilet. De keuken is voorzien van aanrechtblad (met uitsnede voor elektrische kookplaat), afzuigkap, vier onderkastjes en een gootsteen met kraan.

Gezamenlijke ruimte

Op de derde verdieping bevindt zich een grote gezamenlijke binnenruimte met groot gezamenlijk dakterras. Een perfecte ruimte om medebewoners te ontmoeten en gezamenlijke activiteiten te organiseren. Er is een grote keuken met sanitaire ruimtes waardoor veel activiteiten mogelijk zijn.

 

Berging en vervoer

Op de eerste twee verdiepingen zijn bergingen voor alle loftbewoners. Dankzij de ligging in het hart van Strijp-S is de Trudo Toren met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op de begane grond is een centrale fietsenstalling met lobby en postkastjes. Parkeren doe je in het nabijgelegen Veemgebouw.

Goed om te weten

 • Elke woning beschikt over een individuele berging op de 1e of 2e verdieping. De gezamenlijke fietsenstalling biedt plaats voor minimaal één fiets per woning.
 • Alle woningen zijn aangesloten op stadsverwarming (daarvoor sluit je een contract af met Ennatuurlijk). Brabant Water zorgt voor leidingwater. Voor elektra, internet en tv kies je zelf een provider.
 • De woningen worden medio 2021 opgeleverd.

Alles op een rij

 • Geschikt voor één- of tweepersoonshuishoudens
 • Kale huurprijs € 633,20 (servicekosten max. € 60,- p/m)
 • Wonen op verdieping 3 tot en met 18
 • Oppervlakte ca. 50 m2, hoogte: 3,5 m.
 • Inclusief keuken, badkamer met toilet
 • Balkon met volwassen groen
 • Vloerverwarming aangesloten op stadsverwarming
 • Individuele berging op verdieping 1 of 2
 • Gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond

 

De Trudo Toren is inclusief groen (of: rood)

De hoogte in

Doordat elke loft beschikt over een balkon met groenbakken, biedt de Trudo Toren in totaal ruimte aan maar liefst 125 volwassen bomen (sommige tot 6,5 meter hoog). In en aan de toren groeien en bloeien meer dan 5.200 struiken en planten, klimmers en hangers. Daarmee ontstaat een groene oase van wel 70 meter hoog. Een lust voor het oog die op jaarbasis goed is voor 50.000 kilo CO2-absorptie en 13.750 kilo zuurstof.

 

Groen maar dan rood

De bomen, planten en struiken van de Trudo Toren zijn al in 2018 aangekocht. Daardoor konden de wortels alvast wennen aan de toekomstige omgeving in een kleinere pot. Alle bomen en planten zijn zorgvuldig geselecteerd dankzij een samenwerking van Laura Gatti (Italiaanse botanist), Dupré en bomenkwekerij Van de Berk in Sint-Oedenrode. De gemene deler van al dit groen: de rode uitstraling of gloed van de bloesems en bladeren. 

 

Gemeenschappelijke tuin

Het groene bos strekt zich niet alleen in de hoogte uit. Aan de voet van de toren ligt een gemeenschappelijke tuin van 350 m2, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, samen dingen kunnen ondernemen, gasten kunnen ontvangen.

Groenexperts

Zelf geen groene vingers? Geen punt. Trudo blijft verantwoordelijk voor het onderhoud van het groen. Dat wordt professioneel geregeld in samenwerking met groenexperts uit de omgeving.