Resultaten

Van in totaal 125 woningen in de Trudo Toren wijzen we er een aantal toe op basis van motivatie (niet op loting). Ben jij een bewoner die zich thuis voelt in het gebouw en past op Strijp-S? Dan vragen we je om uit te leggen waarom juist jij hier moet wonen.

 

De Trudo Toren in de winter

 

Omdat we vinden dat iedereen kans moet kunnen maken, verloten we daarnaast woningen via Wooniezie en reserveren we een aantal woningen voor bijzondere doelgroepen.

 

Wonen in de Trudo Toren?

Schrijf je vóór 23 april online in via de inschrijflink. Hieronder staat alles wat je moet doen en wat we nodig hebben overzichtelijk op een rij. Lever alle benodigde documenten aan van zowel jezelf als je eventuele partner.

Let op: je complete inzending moet uiterlijk op 22 april om 23.59 uur bij ons binnen zijn. Inzendingen die we later of incompleet ontvangen, nemen we niet mee in de selectie. Hou hier dus rekening mee tijdens het verzamelen van alle gevraagde documenten.

Pioniers eerst

We zoeken vooral bewoners die voor zichzelf een rol zien weggelegd in de Trudo Toren. Mensen die goede ideeën hebben om het gebied nóg leuker te maken. Mensen die energie voor tien hebben en met ons willen pionieren op Strijp-S.

Pioniers dragen samen met de bewonerscommissie van Haasje Over, Anton en Gerard verschillende verantwoordelijkheden. Zo nemen ze het voortouw in activiteiten en zijn ze onder meer aanspreekpunt voor medebewoners. Deze pioniers krijgen als eerste hun voorkeurstype woning toegewezen.

Zie jij jezelf als pionier? Dan is je motivatiebrief extra belangrijk: beschrijf wat jij kunt betekenen voor Strijp-S.

Complete inschrijving

Hieronder staat overzichtelijk op een rij wat nodig is om je in te schrijven. Alleen complete inzendingen worden in behandeling genomen. Alle documenten worden beoordeeld door Trudo en een selectiecommissie van huidige bewoners van Anton en Gerard. We gebruiken je gegevens eenmalig en enkel voor dit toewijzingsproces, daarna worden ze vernietigd. Door je gegevens te versturen, ga je hiermee akkoord.

 

Bekijk hier de video met uitleg over hoe je je kunt aanmelden, lees daarna de informatie goed door!

 

 

Let op: lees de informatie hieronder goed door zodat je de juiste informatie aanlevert!
 

Alles op een rij

 • je volledige persoonlijke gegevens;
 • je voorkeur voor verdieping;
 • een motivatiebrief van max. 1 A4; 
  Motiveer waarom jij past in de Trudo Toren en op Strijp-S en welke rol jij kunt spelen voor je medebewoners. Let op: filmpjes worden niet meegenomen in het selectieproces.
   
 • inkomensverklaring 2019 óf 2020 (IB60) van jou en je eventuele partner; 

  Let op 1: we hebben je definitieve inkomensverklaring nodig. Kopieën van aangiftes, voorlopige aanslagen, loonstroken of inkomen onbekend etcetera, nemen wij niet in behandeling. We nemen dus alléen definitieve inkomensverklaringen uit 2019 of 2020 in behandeling. Je inkomensverklaring kun je aanvragen via de Belastingdienst (digitaal het makkelijkst).

  Let op 2: je verzamelinkomen mag maximaal € 40.024,00 zijn.


   
 • woonhistorie (Basis Registratie Personen) van jou en je eventuele partner;
  Aanvragen bij de gemeente waar je momenteel staat ingeschreven.

  Let op 1: het ontvangen van dit formulier duurt een aantal dagen, dus wacht hier niet te lang mee. Het formulier mag niet ouder zijn dan zes maanden. We hebben het volledige document nodig; alleen het bewijs van aanvragen is niet voldoende.

  Let op 2: zorg dat je het uittreksel t.b.v. woningbouwverenigingen opvraagt. 
  Op dit formulier staan je huidige adres en alle adressen waar je ooit gewoond hebt.

   
 • positieve verhuurdersverklaring van zowel jou als je eventuele partner;
  Opvragen bij je huidige of je meest recente verhuurder.

  Let op 1: Het document van je huidige verhuurder mag niet ouder zijn dan drie maanden.

  Let op 2: als je korter dan 1 jaar huurt, ontvangen we ook graag de verhuurdersverklaring van je vorige verhuurder.

  Let op 3: als je nog thuis woont of huurder van Trudo bent: leg dit dan uit in een Word- of ander tekstdocument en upload dit bestand. Heb je in de afgelopen twee jaar bij een verhuurder gehuurd, dan willen we ook daar een positieve verhuurdersverklaring van. 

Je persoonlijke gegevens

Je motivatiebrief en te versturen bijlagen

* alle bijlagen dienen PDF, Word of JPG te zijn

Geef aan op welke verdiepingen je het liefst wilt wonen. Geef vier verschillende voorkeuren aan.