Resultaten

Strijp-S is een stadsdeel in ontwikkeling. Een dynamische plek met een bijzondere invulling en een uitgesproken gezicht. Daarom streven we in dit nieuwe wooncomplex naar een inclusieve samenstelling van bewoners.

Foto genomen voor de corona epidemie

 

We zoeken mensen met de mentaliteit die Strijp-S zo anders maakt. Naar enthousiaste mensen met oog voor elkaar en de omgeving. Die kandidaten selecteren we volgens een matchingproces.

Dat wil niet zeggen dat we andere kandidaten uit het oog verliezen: een aantal bewoners doorloopt een lotingsproces via Wooniezie; en een deel van de woningen wordt gereserveerd voor bijzondere doelgroepen.

 

Bewoners van de Trudo Toren

  • zijn 24/7, houden van levendigheid en dynamiek;
  • zijn zich bewust van het effect van wonen in een verticaal bos: blaadjes op je balkon, én 3 of 4 keer per jaar onderhoud aan het groen;
  • hebben de deeleconomie als tweede natuur;
  • zien de woning als thuisbasis, maar leven actief en grotendeels buiten de deur;
  • leven volop, maar wel duurzaam en bewust;
  • vinden het logisch om samen met medebewoners het gebouw te onderhouden en schoon te houden;
  • willen investeren in zowel eigen woonomgeving als de community om zich heen (bijvoorbeeld met opruimacties, sport- of vrijwilligersactiviteiten, en klusdiensten).

 

 

It’s a match

Wonen in de Trudo Toren betekent eersterangs uitzicht op het industriële erfgoed van Strijp-S. Het betekent dat je als groene buur woont in een grootstedelijk gebied met alle levendigheid die dat met zich meebrengt. Dat je graag je leven wil delen met andere mensen die hier dagelijks komen en gaan, werken en ontspannen, winkelen en sporten, uitgaan en beleven.

 

Zo’n omgeving vraagt om mensen die open staan voor hun buurt, goed om zich heen kijken en buiten hun comfortzone durven te stappen. Mensen die gemotiveerd zijn om Strijp-S samen met ons verder te ontwikkelen.