Resultaten
wo 13 jun 2018

Zonnig lustrum-Picknick Eikenburg

Stralend zonnetje, prachtige omgeving, volop eten en drinken, muziek, waterpret, spelletjes en doe-dingetjes … Meer is er niet nodig voor een geslaagd feestje. En dat was de vijfde editie van de Picknick Eikenburg op zondag 10 juni absoluut! 

Sinds 2013 organiseert Sint Trudo samen met bewoners en gebruikers van landgoed Eikenburg jaarlijks een openbare picknick om Eindhoven bekend te laten worden met de parkachtige omgeving aan de Aalsterweg. Met succes. Het voormalige domein van de Broeders van Liefde werd ontsloten, verkend en omarmd.

Bubbels en bijen, minigolf en meditatie 
Ook dit jaar werden de picknick’ers – waaronder veel gezinnen met kinderen – weer onthaald op een heerlijke zondagmiddag. Ontdekken wat er in al die gebouwen gebeurt. Hoe fraai de loftbewoners in het prachtig opgeknapte klooster wonen. Even een kijkje nemen bij de Stadsakker. Bijenhotel bouwen (druk!), beetje spelevaren op de vijver. Voetbal, basketbal, springkussen, minigolf, een ritje in de paardenkar … Doe je mee met die verstilde meditatiewandeling? Of drinken we nog een glaasje bubbels en luisteren we even naar die singer-songwriter?

Spijt dat je er niet bij was? Volgend jaar is het weer feest. Tot Picknick Eikenburg 2019! 

Bekijk hier alle foto's