Resultaten
di 15 mei 2018

Zondag 10 juni, de vijfde editie van Picknick Eikenburg

Voor het vijfde jaar op rij is er weer een openbare picknick op het prachtige landgoed Eikenburg. We mogen het ondertussen wel een traditie gaan noemen. Een mooie maar vooral zeer gezellige en relaxte traditie. Een feestje waar iedereen welkom is en waar vooral ook voor de kleintjes van alles te doen is.

Er zijn diverse kraampjes met eten en drinken, maar zelf je picknick regelen mag natuurlijk ook. Vrijheid, blijheid boven alles. Je kunt ook dit jaar weer rekenen op fijne, gezellige en mooie livemuziek en natuurlijk is er van alles te doen voor volwassenen en kinderen.

Zo zetten alle instanties en bedrijven hun deuren open voor bezoekers. Kun je sporten bij Sparck sportsclub, zijn er springkussens, kun je kanovaren en verzorgt de scouting een spannend spel in de bossen. Maar de mooiste attractie voor groot en klein is natuurlijk het landgoed zelf. Uitgestrekte gazons, bossen, de moestuinen van Stadsakkers en uitzicht op het werkelijk prachtige klooster.

Sinds de eerste picknick in 2013 is er veel veranderd op Eikenburg. Er is eerst en vooral wat meer leven in gekomen. Het klooster is door Sint Trudo met respect gemoderniseerd en behalve de laatste broeders woont er nu een enthousiaste club mensen in de 70 nieuwe, uiteenlopende kloosterlofts. Mensen die iedere dag weer genieten van hun omgeving maar ook mensen die allemaal hebben aangegeven om ieder op zijn of haar eigen manier bij te dragen aan de sfeer of het onderhoud van het enorme landgoed.

Al vier jaar op rij is de picknick op Eikenburg een heerlijk samenzijn van bewoners, buurtgenoten en andere liefhebbers van ontspannen plezier. Ook dit jaar verwachten we weer een heerlijke zorgeloze en fijne dag in de buitenlucht. En ook dit jaar ben je weer van harte welkom!

Zet jezelf aanwezig op de Picknick Eikenbrug eventpage!