Resultaten
vr 15 jun

Vacature: Medewerker collectief beheer

Sint Trudo is een Eindhovense woningcorporatie die ‘net ff anders’ is. Met bijzondere projecten, vernieuwende producten en grensverleggende initiatieven doet Sint Trudo van zich spreken. Daarbij staat niet het vastgoed centraal maar de mensen die wij huisvesten. 

Sint Trudo ambieert bijzondere woonmilieus voor haar bewoners en  de stad. Dit doen wij door onderscheidende projecten te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Soms vergt het begeleiding en ondersteuning om een (nieuwe) gemeenschap goed te laten functioneren. Het gaat daarbij niet alleen om een goede verbinding tussen mensen, maar ook om de goede aansluiting met de omgeving. Hiervoor zoeken we een:

Medewerker collectief beheer  (36 uur)   

Er is behoefte aan een zelfstandige, flexibele professional met minimaal HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring. 

Wij bieden je een uitdagende functie in een inspirerende en dynamische omgeving met passende arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris (cao Woondiensten) voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. 

Interesse? 
Ben jij de collega die wij zoeken? Mail dan een beknopte motivatie met cv naar werken@trudo.nl. o.v.v. ‘medewerker collectief beheer’. Reageren kan tot 27 juni 2018. 

De eerste gespreksronde vindt plaats op 4 en 5 juli (mocht je hiervoor worden uitgenodigd dan ontvang je uiterlijk 2 juli bericht). Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. 

Meer weten?
Neem contact op met Tamar van Grunsven! Tel. 040-2359816

 

Deze vacature is verlopen.