Resultaten
do 01 nov 2018

Vacature: junior medewerker Vastgoed & Beleid

Wij zoeken een junior medewerker Vastgoed & Beleid (36 uur-max 3 jaar)

Waar kom je te werken?

Een superleuke organisatie die echt onderscheidend is als het gaat om sociale projecten, vooruitstrevende woonconcepten en gebiedsontwikkelingen. Dat doen we allereerst voor onze klanten, maar ook voor de stad. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van Strijp-S, Woensel-West, Landgoed Eikenburg, Kruidenbuurt en Vredeoord waar we bijzonder trots op zijn. Centraal hierin staan de mensen die wij huisvesten. Je bent samen met het team Vastgoed en Beleid verantwoordelijk om de missie van Trudo- Supporting People- mogelijk te maken.  

Wie zijn wij?

Sint Trudo is een woningcorporatie die een ‘tikje’ eigenwijs is als het gaat om de realisatie van haar ideeën. We hebben een paar mooie kernwaarden: lef, innovatief en verbinden. Dit blijkt niet alleen uit de projecten die we ontwikkelen en de wijze waarop, maar ook geven we intern betekenis aan deze kernwaarden. Je krijgt als junior medewerker de mogelijkheid om administratieve klussen te doen en tegelijkertijd ook echt werk ervaring op te doen binnen een woningcorporatie.

Waar ligt de focus?

Het team Vastgoed en Beleid speelt een belangrijke rol als het gaat om beleidsvoorbereiding, coördinatie van mooie projecten en andere strategische en tactische werkzaamheden. Als junior medewerker ondersteun je ons team bij casuïstiek en uitzoek vragen. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de gegevens (bezit) in ons systeem AX. Het ondersteunen bij het vereenvoudigen van enquêtes. Allerlei voorkomende opschoonacties in data etc. Kortom we hebben je nodig in voor allerlei ondersteunende voorkomende administratieve taken.

Waarom wil je bij ons werken?

Mee kunnen werken aan onze verdere professionalisering van onze dienstverlening binnen een enthousiast team. Je  kan bij ons ervaring op doen te midden van een professioneel en gezellig team. We hebben een mooie werkplek en een goede werksfeer met ruimte voor humor. Een prima CAO Woondiensten en secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in F startniveau(€2357 bruto). Het is een functie voor bepaalde tijd -3 jaar- met een proeftijd van 2 maanden.

Wat willen we graag van jou?

Allereerst natuurlijk een goed humeur J en daarnaast nog wat extra’s:

  • MBO bedrijfskunde of vastgoed
  • Schoolverlater of met 2 jaar relevante werkervaring (liefst een vastgoedomgeving)
  • Kennis van Tobias Ax is een pré anders affiniteit met het werken in een primair systeem
  • Analytisch vermogen, cijfermatig ingesteld, goed met Excel, nauwkeurig
  • Persoonlijke ontwikkeling; kan omgaan met geven en ontvangen van feedback
  • Stress bestendig, dynamisch en positief
  • Zelfstandig en pro-actief
  • Communicatief sterk en een teamplayer

Enthousiast? Waar moet je zijn?

Ben jij uit het juiste hout gesneden om ons team aan te vullen en vooruit te helpen? Heb je affiniteit met Trudo? Mail dan een beknopte motivatie met CV naar: werken@trudo.nl. Ben je nieuwsgierig en wil je toch nog extra informatie dan kun je Francine Linssen bellen: 040-2359821

Graag zien we jouw reactie voor 1 december 2018  a.s. tegemoet. De gesprekken zullen vrij snel daarna volgen omdat we graag een nieuwe collega binnen ons team op korte termijn willen verwelkomen!


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.