Resultaten
vr 04 nov 2022

Vacature: financieel medewerker (32-36 uur)

Trudo zoekt een steengoede, startende
Financieel medewerker voor 32-36 uur per week

Wat ga je doen?

Als financieel medewerker werk je in een team en verwerk je samen met je collega’s de inkoop- en verkoopfacturen. Je verzorgt de betalingen en verwerkt de bankafschriften. Je controleert het grootboek, aansluitingen en tussenrekeningen. Verder lever je overzichten en rapportages vanuit de financiële administratie aan. En als er iets niet klopt? Dan ben jij de eerste die dat opmerkt en herstelt!

Bij Trudo kun je je verder ontwikkelen in dit mooie werk. Hierbij word je natuurlijk geholpen door je collega’s; je staat er niet alleen voor! Zo helpen we je bij je ontwikkeling en zien we je graag doorgroeien naar een ervaren kracht. 

Wat neem je mee?

Je bent een starter met een afgeronde mbo 4-opleiding in een administratieve richting, zoals de  opleiding Administration & Finance op het Summa College.

 • Je bent handig met Excel en Word
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
 • Je bent enthousiast, leergierig en niet bang om op mensen af te stappen
 • Je bent eigenwijs op een goede manier en durft voor je mening uit te komen
 • Je krijgt er energie van om processen te bewaken en je erin vast te bijten
 • Je vindt het leuk om samen te werken en zo bij te dragen aan het financieel geweten van Trudo

Wat bieden we?

 • Een goede werksfeer in ons bijzondere kantoor in de Apparatenfabriek op Strijp-S.
 • Werk met leuke, gedreven collega’s die graag samen de schouders eronder zetten.
 • Een salaris in CAO-schaal C (van € 2.193,- tot aan € 2.772,-), waarbij doorgroei mogelijk is naar CAO-schaal E.
 • Een prima CAO Woondiensten en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onder andere een sportvergoeding en een mobiele telefoon.
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen om jezelf te ontwikkelen.
 • Een actieve personeelsvereniging (Truus) die gedurende het jaar gezellige, sportieve en leerzame evenementen organiseert.
 • We gaan regelmatig wandelen tijdens de lunch en er is bijna elke maand een borrel op kantoor.

Als je goed bent ingewerkt, kun je ook regelmatig thuiswerken. Je krijgt daarvoor een goede werkplek met laptop, beeldscherm, tafel en bureaustoel ter beschikking.

Wie is Trudo?

Wij zijn Trudo, een Eindhovense woningcorporatie die een grote bijdrage levert aan de beschikbaarheid van betaalbare duurzame woningen op aantrekkelijke plekken in de stad. We komen op voor mensen die ons het hardste nodig hebben en zetten ons in voor een inclusieve samenleving. Dit doen we net even anders. We bedenken afwijkende oplossingen en producten en realiseren aansprekende projecten. Zo verscheen bijvoorbeeld de Trudo Toren in zowel landelijke (vak)bladen als de Donald Duck! Supporting People en onze kernwaarden lef, innovatief en verbindend zijn de basis. Vanuit een gedurfd perspectief ondersteunen we mensen die vooruit willen in het leven. Zo maken wij het verschil voor onze bewoners en voor de stad. 

We willen je graag beter leren kennen…

Wil je bij Trudo werken omdat jij je betrokken voelt bij de mensen voor wie we het doen? Samen met alle collega’s bijdragen aan onze ambitie?

Dan willen we jou heel graag leren kennen! Waar loop jij warm voor? Wat vind je leuk en wat is je favoriete plek in Eindhoven? En waarom moeten we uitgerekend jou hebben om ons team te versterken? Overtuig ons met een korte motivatie en cv! In eerste instantie willen we graag uiterlijk vrijdag 18 november 2022 iets van je horen via: werken@trudo.nl. Dan nemen we daarna contact met je op. Wil je eerst meer weten? Jany Leidelmeijer vertelt je graag meer en is bereikbaar via 040-2359877.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.