Resultaten
wo 02 nov 2022

Trudo kondigt nieuwe bestuursvorm aan

Vandaag bracht Trudo naar buiten dat het verdergaat met haar twee zittende bestuurders. Na het vertrek van bestuurder Theo van Kroonenburg, die eerder dit jaar zijn afscheid aankondigde, nemen Edwin Jansen en Jos Goijaerts zijn taken over per 15 november aanstaande.  

In de nieuwe samenstelling treedt Edwin Jansen meer op de voorgrond, de rol die de afgelopen jaren door Theo van Kroonenburg werd vervuld. Jansen: “Theo heeft zich enorm sterk gemaakt om onze missie ‘Supporting People’ uit te dragen. Ik kijk ernaar uit om hier in mijn nieuwe rol verder vorm aan te geven. We hebben te maken met grote uitdagingen, die we met creatieve en innovatieve ideeën het hoofd moeten bieden. Goijaerts vult aan: “Met ons beider ervaring heb ik alle vertrouwen in de toekomst van Trudo. Wij zullen bij het realiseren van betaalbare huisvesting en goede buurten voor onze klanten en de stad het verschil blijven maken.”

De portefeuilles van Van Kroonenburg worden onderling verdeeld. Goijaerts wordt verantwoordelijk voor de portefeuilles Wonen, Investeren, HRM en Juridische Zaken. Jansen neemt de portefeuilles Strategie & Beleid, Externe Relaties en Finance onder zijn hoede.

Voorzitter Johan Dunnewijk licht het besluit van de RvC toe: “Wij hebben alle vertrouwen in Edwin en Jos. Beiden kennen Trudo door en door. En met hun ruime ervaring in het sociaal en volkshuisvestelijke domein, zijn zij de aangewezen personen om de positie van Trudo de komende jaren verder te versterken.”