Resultaten
do 13 dec 2018

Nieuwe kledingwinkel ‘Boeitiek’ in Woensel-West: grote kledingcollectie voor de kleine beurs

Vanaf 9 januari 2019 is Woensel-West met Boeitiek een heel bijzonder winkeltje rijker. Boeitiek biedt aan alle bewoners in Woensel-West kleding voor een uiterst zacht prijsje. Alle kleding kost maximaal één euro.

Aan de ronde tafel van Inloop De Tulp is het idee ontstaan. Van de wijkbewoners kregen zij steeds meer vraag naar kleding. Door een eerdere inzameling van kleding, die uitgedeeld werd aan bezoekers van Inloop De Tulp, werd de behoefte nog eens extra duidelijk. Zo ontstond het plan voor een kledingboetiekje wat ook door Sint Trudo, de Buurtonderneming en de Bewonersorganisatie SWW is omarmd.  Er is een pand beschikbaar gesteld aan de bewonersorganisatie SWW waarin nu de Boeitiek en de tuinploeg gevestigd zijn.

Samen de schouders eronder

Samen met vrijwilligers, stagiaires en bezoekers is in de afgelopen maanden hard gewerkt om de voormalige woning om te toveren tot kledingwinkel. Vrijwilligers en stagiaires nemen straks plaats achter de toonbank. Er wordt kleding verkocht voor maximaal één euro per stuk. En hoe verleidelijk dat misschien ook is met die kleine prijsjes, het wordt geen shop till your drop. Per klant is er een maximum van acht items.

De openingstijden zijn op woensdag van 11.00 uur tot 14.00 uur en op donderdag van 12.00 uur tot 15.00 uur.
Het adres is Fahrenheitstraat 16.