Resultaten
ma 16 mrt 2020

Kantoor Trudo gesloten, telefonisch bereikbaar

Ons kantoor is vanaf maandag 16 maart tot maandag 6 april gesloten voor bezoekers. We hebben deze maatregel genomen in verband met de situatie rondom het coronavirus.

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis en we doen er alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk te houden. Heb je vragen, bel of mail ons hierover. We rekenen op je begrip voor deze maatregel.

Telefonisch bereikbaar

Trudo is telefonisch bereikbaar via 040-2359888 en via het e-mailadres wonen@trudo.nl.

Algemene maatregel

Ons kantoor is gesloten en alle geplande bijeenkomsten en afspraken stellen we uit tot na 6 april.

Informatie voor huurders

Huurcontracten worden per post verstuurd en telefonisch besproken

Sleuteloverdrachten vinden alleen plaats op afspraak, waarna de sleutels in een bak kunnen worden gedeponeerd (direct na de lift).

Planmatig onderhoud aan de buitenzijde van woningen gaat door, mits er geen sprake is van contact met bewoners. Onderhoudswerkzaamheden in woningen gaan alleen door als werkzaamheden veilig (voor bewoner en medewerkers aannemer) kunnen worden uitgevoerd. Hierbij gelden de richtlijnen van de RIVM.

Klachtenonderhoud, rioolontstopping, glas en CV: de telefooncentrale is bereikbaar.
We vragen je vriendelijk om minder dringende klachten te laten liggen tot de situatie is verbeterd. Alleen urgente klachten worden opgepakt door de aannemer die de richtlijnen van het RIVM volgt. 

Wanneer monteurs niet veilig kunnen werken door de gezondheidstoestand van bewoners, wordt in overleg een oplossing gezocht. Minder urgente klachten worden uitgesteld tot de situatie rondom corona is verbeterd. In dat geval krijgen huurders advies hoe ze hiermee kunnen omgaan.