Resultaten
do 21 jun 2018

Er is weer plek op de Weekendschool!

Dokter. Journalist. Advocaat. Kunstenaar. Weet jouw kind al wat het later wil worden? Misschien wel, maar waarschijnlijk niet. Eerst maar eens ontdekken wat echt leuk en interessant is. En wat voor beroepen er zoal zijn. Precies dat doe je op de Trudo Weekendschool. De leukste school die er is!

Voor kinderen die écht willen De Trudo Weekendschool is een ‘school’ voor extra leergierige en gemotiveerde leerlingen. Voor kinderen (en ouders!) die écht willen. Elke zondagmiddag verkennen ze een bepaald vakgebied, onder begeleiding van een gastdocent ‘uit de praktijk’. Iemand met een beroep waarmee ze niet zo gauw in aanraking komen. Leerzaam en leuk!

Kom naar de infomiddag!

Na de zomervakantie start weer een nieuwe klas. Zit je kind dan net in groep 7? Mooi, dan kan het meedoen. Mail naar info@trudoweekendschool.nl. Of nog beter: kom op zondag 24 juni samen naar de infomiddag in het Auditorium van het Catharina Ziekenhuis (volg de bordjes). Aanvang 14.45 uur. Daar krijg je alles te horen én kun je je zoon of dochter meteen inschrijven. De Trudo Weekendschool is gratis, dus wat let je?

 

www.trudoweekendschool.nl | https://twitter.com/trudowks