Resultaten

WONEN IN HET PAVILJOEN

De inschrijving voor de woningen van dit project is gesloten.

 

28 moderne huurwoningen

Het nieuwe Pannenhoef Leemerhoef biedt ruimte aan 28 moderne sociale huurwoningen voor één- en tweepersoonshuishoudens.

Op de begane grond en de eerste verdieping bevinden zich 23 eenkamerstudio’s (49m2), 5 appartementen met 1 slaapkamer (58m2) en een collectief dakterras.

Op de begane grond zijn 3 ateliers of werkplaatsen voor creatieve ondernemers, een gemeenschappelijke fietsenberging, technische ruimte en individuele opslagruimtes van de 5 appartementen.

Bekijk hieronder de plattegronden

PDF plattegrond woningtype A

PDF plattegrond woningtype B

PDF plattegrond woningtype C

 

Duurzaam samenleven

We zoeken huurders in de leeftijd tussen 24 en 99 jaar. Mensen die gewend zijn aan omgevinggeluid en beweging van anderen; die houden van natuur of zelfs groene vingers hebben; en die bewust duurzaam willen samenleven. Mensen die zich willen inzetten voor medebewoners en / of gebruikers van het landgoed.

Let op: in Pannenhoef–Leemerhoef is geen lift aanwezig.

 

Stapje voor

Alle bewoners wordt gevraagd iets terug te doen voor het landgoed. Helpen bij het onderhoud van natuur en groen bijvoorbeeld, of ondersteunen bij zorg- en onderwijsactiviteiten of het organiseren van nieuwe activiteiten. Die inzet is niet alleen van betekenis voor het gebied en je medebewoners, maar ook leuk en waardevol voor jezelf.

Wie ervaring heeft met maatschappelijk vrijwilligerswerk, of het organiseren van bewonersinitiatieven, heeft een stapje voor. Het is ook een pre als je een (lichte) ambacht of creatieve discipline beheerst. Voor de 3 ateliers op de begane grond (onder)zoeken we wie en wat het beste past op Landgoed Eikenburg.