Woningaanbod

In deze nieuwe fase zien we vooral succesvolle ‘oude bekenden’ uit de eerdere fasen terugkeren. We gaan weer Laanwoningen, Hoeksteenwoningen en Pleinwoningen bouwen, in een groot aantal varianten. En ook de fraaie Comfortwoning en Zonwoning krijgen weer een plek langs de Korianderstraat. Nieuw is de Langsgevelwoning. We stellen ze graag aan u voor!

Laanwoningen

Met een woonoppervlak van 130 m2 zijn de Laanwoningen zonder meer ruim van opzet. De woning telt drie woonlagen en heeft een karakteristiek zadeldak dat extra ruimte schept. De begane grond - waar wonen, leven en koken centraal staan - komt aan de achterzijde uit op een tuin met berging.
 

De eerste verdieping biedt ruimte aan twee of drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping, uiteraard via een vaste trap bereikbaar, is bovendien volop ruimte voor nog een extra slaap- of hobbykamer. De twee dakvensters aan de voorzijde van de woning zorgen voor ruime lichtinval op deze prachtige ‘zolderkamer’. Inclusief zolder hebben de Laanwoningen een inhoud van 430 m3.

Meer informatie: Klik hier om de PDF met informatie over de Laanwoning te downloaden

 

Pleinwoningen

De Pleinwoningen liggen direct aan het grote groene plein dat centraal in de wijk wordt aangelegd.
 

Qua oppervlakte en praktische indelingsmogelijkheden is de vierlaagse pleinwoning een familiewoning bij uitstek. Deze ruim bemeten woning heeft een totaal bruto oppervlak van 190 m2 met twee badkamers en 5 slaapkamers! Bewoners van Pleinwoningen parkeren in het aan de achterzijde gelegen gesloten parkeerhof of in de nabij gelegen stallinggarage.

Meer informatie: Klik hier om informatie over de Pleinwoningen te bekijken