HOME > Ik zoek een woning > Nieuwbouw

Nieuwbouw

Celsius Snellius

De tweede fase, het gehele bouwblok rond het huidige Snelliushof, wordt in het najaar van 2017 gesloopt om plaats te maken voor een gloednieuw wijkje met een eigen karakter

Status: voorbereiding – verwachte start bouw zomer 2018
Soort(en):
wonen
De Bossen

70 nieuwe kloosterlofts in het oude rijksmonument: woningen in een prachtige bosrijke omgeving in een statig monument… en het worden woningen met een sociale huur voor de doelgroepen van Trudo.

Status:
Soort(en):
wonen
De Nieuwe Kruidenbuurt

Met de bouw van meer dan 400 royale, bijzondere woningen is de Kruidenbuurt helemaal vernieuwd. De wijk is er in alle opzichten mooier en aantrekkelijker op geworden. Maar de sfeer en de gezelligheid van de oude buurt is gebleven. Een super plek om te wonen. Met veel variatie en evenzoveel faciliteiten. Voor jong en oud, gezinnen en alleenstaanden. Een levendige buurt waar iedereen zich thuis voelt. Want de nieuwe Kruidenbuurt is ruim en groen van opzet met karakteristieke en spannende elementen. Een typische 'stedelijke tuinwijk'. Een wijk met lanen, gezellige pleinen, speelmogelijkheden, dakterrassen en tuinen. En met zo min mogelijk auto's op straat.

Status: fase 3 in ontwikkeling
Soort(en):
wonen
Haasje Over

Oké, de skatehal op Strijp-S blijft staan. Maar hoe moet dat dan met de oorspronkelijke plannen om op deze plek een nieuwe woontoren te realiseren? “We gaan er ‘gewoon’ overheen bouwen,” antwoordt Sint Trudo-directeur Jack Hock. “Met een spectaculair gebouw: Haasje Over.”

Status: in voorbereiding
Soort(en):
wonen
retail
Kloosterlofts Eikenburg

70 nieuwe kloosterlofts in het oude rijksmonument: woningen in een prachtige bosrijke omgeving in een statig monument… en het worden woningen met een sociale huur voor de doelgroepen van Sint Trudo.

Status: in uitvoering
Soort(en):
wonen
Stadsakkers Eikenburg

Op Eikenburg wordt door Stadsakkers en Springplank040 een moestuin geëxploiteerd. Hier werken vele vrijwilligers samen met mensen die re-integreren in de maatschappij. Aldus wordt bijna het hele jaar door de voedselbank in Eindhoven dagelijks voorzien van verse groenten. Trudo organiseert en faciliteert.

Status: in ontwikkeling
Soort(en):
cultuur
Trudo Toren / Vertical Forest

Dit jaar start Sint Trudo met de bouw van een nieuw project op Strijp-S. Een spectaculair project dat van zich zal doen spreken. Pal achter de Apparatenfabriek verrijst straks een 70 meter hoge, bijzondere woontoren. Een nieuw, niet te missen baken voor onze stad: de Trudo Toren.

Status: in voorbereiding
Soort(en):
wonen
retail
Verheven Huisjes

Het ontwerp van de Verheven Huisjes is voortgekomen uit een ontwerpwedstrijd voor een bijzondere hoek in Woensel-West.

Status: in uitvoering
Soort(en):
wonen
Vredeoord

JA! Vredeoord!

Status: in ontwikkelig
Soort(en):
wonen
Willaertplein

Een plan wat lang op zich heeft laten wachten, maar de bouw aan het Willaertplein is van start. Het lege terrein aan het Willaertplein in de Bennekel wordt heringericht.

Status: in uitvoering
Soort(en):
wonen