HOME > Ik zoek een woning > Nieuwbouw > De Bossen > Eikenburg Open 2016

Een fantastische zomermiddag op de Eikenburg Picknick

Het was warm. Écht warm en de waterspelletjes in het zwembad bleken dan ook veruit favoriet onder de kids. Maar uiteindelijk beleefde iedereen een fantastische zomermiddag op de Eikenburg Picknick.

Warm, maar vooral ook leuk, interessant en gezellig. Er viel zoveel te doen en te beleven voor de gasten die landgoed Eikenburg aan de Aalsterweg in Eindhoven op zondagmiddag 10 juli kwamen bezoeken en ontdekken. Singer-songwriters op het podium van Popei bijvoorbeeld. Exotische lekkernijen uit een van de vele eet- en snoeptentjes. Een drankje en nog een en … poehpoeh wat warm … nog een dan maar. 

Zoveel te doen, te zien en te beleven
Boomhutten bouwen, kanoën op het meer, een spannende speurtocht lopen … Kinderen konden eindelijk eens zien hoe zo’n ambulance er van binnen uitziet en wat voor geweldig werk dat ambulancepersoneel doet. Wie zich niet al te zeer door de zon uit het lood liet slaan, kon lekker een balletje trappen op de sportvelden. En Aïda Spaninks nam bezoekers mee op een inspirerende yoga/mindfullness-tocht over het landgoed.

Wonen in een groene oase
Ondertussen was het lekker druk in de infowinkel waar men zich liet informeren over de plannen van Sint Trudo. Onder de naam De Bossen gaat onze corporatie op Landgoed Eikenburg zo’n 200 woningen realiseren voor de huidige bewoners van het landgoed en voor andere mensen met een bescheiden inkomen. Mensen die normaalgesproken nooit een kans op zo’n schitterende, lommerrijke woonomgeving zouden maken. Juist dat maakt dit project zo bijzonder en zo typisch Sint Trudo. Het onevenaarbare karakter van het 30 hectaren tellende landgoed, een groene oase in Eindhoven, blijft natuurlijk volledig behouden. Sterker nog, samen met de huidige en toekomstige bewoners, zullen we de bijzondere waarden van dit unieke gebied verder uitbouwen en versterken. Wonen op Eikenburg betekent wonen in het groen. Letterlijk in De Bossen.

Foto's
Bekijk hier alle foto's van Eikenburg Open 2016