HOME > Ik zoek een woning > Huurwoning > Kansrijkhuren.nl

Kansrijkhuren is voortaan Wooniezie

Vanaf 1 februari vind je alle huurwoningen van Sint Trudo op Wooniezie.nl. En niet alleen die van ons, maar ook die van andere Eindhovense en regionale corporaties. Het grootste overzicht van sociale huurwoningen in de regio op één makkelijke website. Schrijf je snel in!

Negen gemeenten doen mee
Zoek je een huurwoning in Eindhoven of in de regio? Op de nieuwe website Wooniezie.nl vind je nu al het complete aanbod van Sint Trudo en Wooninc. En binnenkort dus ook van de meeste andere woningcorporaties uit de gemeenten Eindhoven, Helmond, Nuenen, Geldrop-Mierlo, Waalre, Best, Oirschot, Son en Breugel en Veldhoven. Alles overzichtelijk bij elkaar en je hoeft je maar één keer in te schrijven. Dat maakt je zoektocht een stuk makkelijker én verhoogt je kans!

Verschillende mogelijkheden  
Op de site bieden de corporaties hun woningen op verschillende manieren aan. Je kunt op een woning reageren als je ingeschreven staat. 

Sint Trudo blijft het grootste deel van haar woningen gewoon via loting toewijzen. Zodra je ingeschreven bent, kun je mee loten. Inschrijfduur maakt niet uit; iedereen die mee loot, heeft evenveel kans. 

Sommige corporaties gaan bij het toewijzen van hun woningen uit van de inschrijfduur. Weer andere woningen zijn gewoon direct te huur. Daarbij geldt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Je kunt ook een optie nemen op een groep gelijksoortige woningen en komt dan op een wachtlijst.

Schrijf je snel in! 
Wooniezie maakt het je makkelijk en verhoogt je kansen. Schrijf je snel in (gratis!) op www.wooniezie.nl. Daar vind je ook antwoord op de meestgestelde vragen. Vergeet niet je zoekprofiel aan te maken, zodat we je per mail kunnen tippen als de woning van je keuze vrijkomt. 

Wooniezie. Wel zo makkelijk!