Ben jij de buur die we zoeken?

Zoek je een huurwoning in Woensel West? Een betaalbare woning in een gezellige kleurrijke buurt die leeft en bruist, maar die wel wat hulp kan gebruiken?

Wil je tegelijk enkele uren per week je handen uit de mouwen steken en iets voor je buren doen? Taalles, voorlezen, sport, dans, cultuur, muziek, tuinploeg, huiswerkbegeleiding, kinderhuiskamer… ? En heb je een bruto huishoudinkomen kleiner dan €36.165 per jaar (prijspeil 2017)? Dan ben jij de buurman of buurvrouw die we zoeken! Stuur een ‘sollicitatiebrief’ met CV aan Sint Trudo waarin je uiteenzet wat jij voor deze mooie wijk wilt betekenen. In je brief lezen we ook graag welke ervaringen je al hebt met het doen van vrijwilligerswerk.

Inschrijven inplaatsing beperkt
Vanwege het grote succes en de vele aanmeldingen is solliciteren naar het project inplaatsing op dit moment beperkt. Inschrijven is wel mogelijk voor kandidaten die we kunnen huisvesten in de duplexwoningen aan de Groenewoudseweg. Dit zijn woningen van 41 of 45 m2 die met name passend zijn voor eenpersoons huishoudens.

De inschrijving is gesloten voor kandidaten voor een eengezinswoning. Wij zullen per kwartaal opnieuw bekijken of, afhankelijk van de wachttijd, de inschrijving heropend kan worden. Als dat het geval is zullen we dit hier publiceren. Mocht u interesse hebben hou deze website dan in de gaten.

Selectieprocedure en voorrang
Selectie en eventueel voorrang is altijd op basis van datgene wat de wijk nodig heeft.

Op dit moment hebben we zeker behoefte aan kandidaten voor de volgende activiteiten:

· Woordenschat voor kinderen, op maandag, dinsdag of woensdagmiddag na schooltijd.
· Woordenschat+ voor ouders: op maandagmiddag en woensdagochtend.
· KIDS+ huiskamer: alle doordeweekse dagen na schooltijd.

Ben je voor één van deze activiteiten inzetbaar voor een vast dagdeel gedurende een periode van ten minste een jaar, dan zien we je brief graag tegemoet.

Sollicitatie
We ontvangen je sollicitatie graag per mail op info@boww.nl ter attentie van Selectiecommissie inplaatsing.

Bekijk hier het complete emancipatieprogramma Woensel-West.