VoltaGalvani is kleurrijk, Hip & Levendig

Woensdag 17 april 2014 vond de feestelijke oplevering plaats van het project VoltaGalvani in Woensel-West. Het project omvat 109 woningen en 22 commerciële ruimtes. Het nieuwe wijkje heeft de uitstraling van een oosterse kashba met zachte kleuren en binnenruimten

De woningtypes zijn zeer gevarieerd, van compacte appartementen voor alleenstaanden aan de Edisonstraat tot royale gezinswoningen aan de Voltastraat, Galvanistraat en Wenckebachstraat. Van de 109 woningen worden er 62 verhuurd en 47 verkocht als Slimmer Kopen woningen. 

Het bouwblok aan de Edisonstraat heeft een commerciële plint en is hoger dan de achterliggende woningen. De Edisonstraat gaat veranderen van een brede woonstraat in een levendige mix van functies. Naast wonen ook winkels en horeca en allerlei diensten. De Woensel Westside-stores in de plint van de Edisonstraat is de eerste fase van deze transformatie. U kunt de ontwikkelingen van deze unieke winkelstrip volgens via de website www.westsidestores.nl.

Parkeren is georganiseerd achter de woningen in parkeerhoven, zodat de straten vrij van autoverkeer zijn en er meer nadruk ligt op de openbare ruimte. Iedere woning heeft een eigen terras als markering in de bestrating aan de voorzijde. Bijzonder aspect is de grote toegangspoort aan de Edisonstraat, waarin een kunstproject van Har Hollands te bewonderen is in de vorm van een maan die verlicht is met een projectie van het maanoppervlak.

Het project was genomineerd voor de Dirk Roosenburgprijs 2015.

Nieuwbouw-programma: 109 woningen, waarvan 30 appartementen en 5 woonwerkwoningen. 22 commerciële ruimtes
Opdrachtgever en Ontwikkeling: Trudo/DNC vastgoedontwikkeling
Architect: Geurst & Schulze Architecten
Uitvoering: Stam en de Koning
Opgeleverd: 2014
Gevelplan: Download hier het gevelplan van VoltaGalvani
Plattegrond: Download hier de plattegrond van VoltaGalvani


Alle woningen zijn verkocht. Neem gerust contact op met Trudo VB&T als u interesse heeft in een woning met Slimmer Kopen® korting.

Website : www.slimmerkopen.nlhttp://www.trudovbt.nl
Emailverkoop@trudovbt.nl
Telefoon: 0800 - 8888899 (gratis)