De Rijtse Vennen in Deurne, starterswoningen in de regio.

Eind 2011 zijn de 44 woningen van Trudo in de Vennekeshof, de centrale hof van nieuwbouwplan De Rijtse Vennen, opgeleverd.

Woonwijk de Rijtse Vennen is een leefbare, duurzame, en energiezuinige wijk geworden. De openbare ruimte in het Hof is door de gemeente Deurne hoogwaardig ingericht en is collectief bruikbaar. Kenmerkend aan het plan van Faro Architecten is de "veranda", een overdekte overgangszone tussen iedere individuele woning en de openbare ruimte van het Hof. Het Hof is autovrij ingericht en aan de vier achterzijden van het hof kan geparkeerd worden.

Co-creatie
Trudo heeft toekomstige kopers en huurders actief betrokken bij uitwerking van de plannen. Zowel kopers als huurders hebben mee kunnen praten over onder andere de afwerking van de woning en de inrichting van de openbare ruimte. De bewoners van De Rijtse Vennen hebben meegedacht om het plan voor Vennekeshof nog beter en mooier te maken. 


Alle woningen zijn verkocht. Neem gerust contact op met Trudo VB&T als u interesse heeft in een woning met Slimmer Kopen® korting.

Website : www.slimmerkopen.nlhttp://www.trudovbt.nl
Emailverkoop@trudovbt.nl
Telefoon: 0800 - 8888899 (gratis)