HOME > Over Sint Trudo > Projecten > Kruidenbuurt

Kruidenbuurt fase 1, 2 & 3

De Kruidenbuurt in Eindhoven ondergaat een gigantische facelift. In totaal zijn er 750 oude en in slechte staat verkerende woningen tegen de vlakte gegaan en komen er 650 ruime nieuwbouwwoningen voor terug.


De nieuwe Kruidenbuurt is een aantrekkelijke wijk om in te wonen. Met veel groen en variatie, ruim van opzet en met zo min mogelijk auto’s op straat. Een levendige wijk waar kinderen veilig kunnen spelen en met volop mogelijkheden voor ontmoeting en interactie.

De wijk is aantrekkelijk voor diverse doelgroepen; van starters tot senioren, van gezinnen tot alleenstaanden. De woningvoorraad en het voorzieningenaanbod zijn op deze doelgroepen afgestemd. Bewoners zijn enthousiast over de transformatie van hun wijk en beschouwen de ruimte en het groen als een duidelijke verbetering ten opzichte van de oude situatie.

Fases
De Kruidenbuurt bestaat uit 4 fases. Fase 1, 2 en een deel van 3 zijn opgeleverd. Naar verwachting wordt er in het voorjaar van 2017 begonnen met de 147 nieuwe huurwoningen langs de Lavendellaan, Korianderstraat en Heezerweg. Het bouwrijp maken van het terrein start begin van dit jaar. Eind 2018 zullen de woningen gereed zijn voor de verhuur. De verkoop van de kavels met woningen in het middengebied zal na de zomer van 2017 starten. De aanleg en inrichting van de openbare ruimte zal gelijk oplopen met de oplevering van de woningen. Er gaat de komende jaren dus veel gebeuren in de Kruidenbuurt!

Bekijk voor meer informatie de project pagina van Kruidenbuurt fase 4.


Projectsoort: Nieuwbouw 
Opdrachtgever: Trudo 
Projectontwikkeling: DNC Vastgoedontwikkeling 
Uitvoering: Stam + De Koning Bouw bv 
Architect: AWG Antwerpen cvba en Hoen architecten 
Makelaar: Trudo vb&t 
Website: www.woneninstratum.nl


Neem gerust contact op met Trudo VB&T als u interesse heeft in een woning met Slimmer Kopen® korting.

Website : www.slimmerkopen.nlhttp://www.trudovbt.nl
Emailverkoop@trudovbt.nl
Telefoon: 0800 - 8888899 (gratis)