HOME > > Poelenloop

De Poelenloop in Knegsel, starterswoningen in de regio

Het Brabantse uitzicht over de weilanden, aan de rand van Knegsel (gemeente Eersel), is adembenemend. Daar hoeft alleen nog maar een huis gebouwd te worden om er dagelijks van te genieten. En dat is precies wat Trudo heeft gedaan. Ook heeft Trudo daar een kavel voor een vrijstaande woning verkocht. Een prachtig aanbod op een prachtige plek dus.

De locatie ligt aan de rand van Knegsel, enigszins verscholen van de doorgaande weg. Hier komt een bijzondere woonomgeving die ons herinnert aan het boerenerf. De woningen liggen verstrooid in het groen met vrij uitzicht over de Poelenloop en het Kempische landschap. Duurzame materialen, zoals keramische dakpannen en bijzonder metselwerk, zorgen voor een robuuste uitstraling.

Binnen de rijwoning waren verschillende plattegronden mogelijk, zodat de toekomstige bewoners zelf de indeling van hun woning konden bepalen. Er zijn vierentwintig huizen in zes Kempische langgevelboerderijen aan de Poelenloop gebouwd. Er zijn 4 huurwoningen in De Poelenloop gerealiseerd, de 20 overige woningen zijn met 20% Slimmer Kopen® korting verkocht en de bouwkavel voor de vrijstaande woning is marktconform verkocht.

 
Hoogste punt
Op 7 juli bereikte de Hoge Regt het hoogste punt. Dat werd natuurlijk gevierd! Bekijk hier alle foto's


Alle woningen zijn verkocht. Neem gerust contact op met Trudo VB&T als u interesse heeft in een woning met Slimmer Kopen® korting.

Website : www.slimmerkopen.nlhttp://www.trudovbt.nl
Emailverkoop@trudovbt.nl
Telefoon: 0800 - 8888899 (gratis)