HOME > > Klokgebouw

Klokgebouw

Met meer dan 100 ondernemers uit de creatieve industrie draait het Klokgebouw in Strijp-S in Eindhoven op volle toeren. Bruisend, enerverend en verrassend. Het Klokgebouw is een bedrijfsverzamelgebouw met werkruimten in diverse prijsklassen en afmetingen. Maar het is méér: de functies die in het gebouw gevestigd zijn, worden ingezet als kwartiermaker bij de herontwikkeling van Strijp-S.

Huurders
Het imposante pand met zijn 30.000 vierkante meter verhuurd oppervlak herbergt een verzameling aan functies. Aan de kant van de rondweg biedt Popei volop oefenruimte en een professioneel podium aan iedereen die met popmuziek en dans aan de slag gaat. Aangrenzend zijn de artiesten- en rockopleiding van het ROC te vinden. Er is een centrum voor urban dance. Een aantal productiebedrijven voor optredens en events vinden hier een thuishonk, zoals Paaspop en 250K. Hier is ook de entree van de fitnessformules boven in het gebouw, waar je de hele dag en avond aan je conditie kunt werken.

Cultuurhallen
Op de begane grond hebben diverse organisatoren van festivals, evenementen en concerten inmiddels een fantastische plek gevonden in de cultuurhallen. Die zijn goed voor 100, maar ook voor 10.000 bezoekers.


Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.klokgebouw.nl