HOME > Ik ben een klant > Ik ben huurder

Alles over huren bij Sint Trudo

Huren bij Sint Trudo


Als u huurt, wilt u weten waaraan u toe bent. Wat zijn de regels, uw rechten en plichten? In het huurcontract en de algemene voorwaarden die daarbij horen, staan alle afspraken over het gebruik van de woning.

Meer over dit onderwerp


Huurbetaling


Voor het gebruik van uw huurwoning betaalt u elke maand huur. In het huurcontract staat welke huurprijs en stook- en servicekosten met u zijn afgesproken. Stook- en servicekosten zijn bijvoorbeeld kosten voor verbruik van gas, water en elektriciteit, deelname aan een glasfonds, schoonmaakkosten, rioolontstopping en groenonderhoud.

Meer over dit onderwerp


Woonlastenkampioen


Van alle corporaties in Eindhoven kent Sint Trudo de laagste huurprijzen. Dat is een bewuste keuze. Tien jaar geleden al maakten we met het Klantenplatform afspraken over de jaarlijkse huurverhogingen: niet meer dan de inflatie plus een opslag van maximaal 2%. Vanaf 1998 hebben we een aantal huurgarant-woningen waarvoor de jaarlijkse huurverhoging nooit meer dan 2% bedraagt. We willen dat onze huurders zo voordelig mogelijk wonen.

Meer over dit onderwerp


Onderhoud en aanpassingen


Trudo doet er alles aan om uw woning zo goed mogelijk te onderhouden. Maar natuurlijk kan het altijd voorkomen dat er zich een storing in een installatie voordoet of dat er iets kapot gaat. Ook is het mogelijk uw woning aan te passen.

Meer over dit onderwerp

 


Huurwoning kopen?


Al eens overwogen om uw huurwoning te kopen? Slim, want dan bent u heer en meester in eigen huis. U weet precies waar u de komende jaren financieel aan toe bent. Én u bouwt een aardig spaarcentje op.

Meer over dit onderwerp


Meepraten & meedoen


Inspraak wordt georaniseer door het Klantenplatform en de VVE.

Meer over dit onderwerp 


Vluchtelingen mentor


Zou jij graag iets willen doen voor vluchtelingen die in jouw buurt wonen? Hen wegwijs maken in de buurt, gedragsregels uitleggen, samen een bezoek brengen aan de weekmarkt? Dan ben jij de mentor die we zoeken!

Meer informatie over dit onderwerp


Klachten & overlast


Natuurlijk wil iedereen met plezier wonen. Daarom helpen wij u graag bij klachten & overlast

Meer over dit onderwerp