02/08/2016
Vacature: Medewerker Bijzondere Klanten (32 uur)Als medewerker klanten regel je alle voorkomende verhuurzaken en beheer je het huurcontract, dat op ...
Vacature: Medewerker Bijzondere Klanten (32 uur)
01/08/2016
Team Kruidenbuurt loopt Martahon Eindhoven voor stichting KIKAOp zondag 9 oktober staat team Kruidenbuurt weer aan de start van de DLL Marathon Eindhoven.
Team Kruidenbuurt loopt Martahon Eindhoven voor stichting KIKA

Ik zoek een koopwoning

Trudo websites

wooniezie.nl
Een gezamenlijke site van de Eindhovense corporaties

Vanaf 1 februari vind je alle huurwoningen van Trudo op Wooniezie.nl. En niet alleen die van ons, maar ook die van andere Eindhovense en regionale corporaties. Het grootste overzicht van sociale huurwoningen in de regio op één makkelijke website. Schrijf je snel in!

trudovbt.nl
Trudo vb&t makelaars

Trudo vb&t verkoopt bestaande en nieuwbouwwoningen en –appartementen in Eindhoven en de directe omgeving. Zo’n 80% van de woningen worden verkocht via het Slimmer Kopen principe.

dncvastgoedontwikkeling.nl
DNC Vastgoedontwikkeling (De Nieuwe Combinatie bv)

DNC Vastgoedontwikkeling is als projectontwikkelaar actief in het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande en duurzame projecten in de regio Eindhoven.

plugincity.nl
Plug in to Plug-In-City

Een compleet nieuwe stad in een stad. Dat is Plug-In-City. Een initiatief van Trudo op Strijp-S, de proeftuin van Europa.

urbanshopper.nl
Het winkelhart van Strijp-S

25 unieke winkels onder één dak

westsidestores.nl
Het winkelhart van Woensel-West

Origineel. Eigenwijs. Een beetje underground

StrijpS.nl
Overkoepelende Strijp-S website

Recente items

Bekijk alle items