HOME > Actueel > “Voor mij is Slimmer Kopen echt de uitvinding van de eeuw!”
18 februari 2017

“Voor mij is Slimmer Kopen echt de uitvinding van de eeuw!”

Slimmer Kopen is beslist niet uitsluitend voor starters. Ook als je als reeds gesetteld iemand op zoek bent naar iets anders, ben je bij Slimmer Kopen aan het juiste adres. Daar vonden de 45-jarige Monique van Herp en haar kinderen binnen no time een nieuw thuis. Een sfeervol huisje, vrijwel in het centrum van Eindhoven. “Voor mij is Slimmer Kopen echt de uitvinding van de eeuw!” 

Monique woonde met haar gezin in Son en Breugel. Toen haar relatie ten einde liep, moest het huis worden verkocht. Zaak dus om snel een andere plek te vinden. “Ik wilde heel graag een koopwoning terug. Daar bouw je toch een bepaald vermogen mee op en ik vind het een prettig idee dat ik later iets kan nalaten aan mijn kinderen. Maar ja, iets kopen in mijn eentje?! Nu had ik al een heleboel enthousiaste verhalen gehoord over Slimmer Kopen, dus ik heb toen ook maar eens op de website gekeken.” 

Sfeervol huisje vlakbij het centrum 
De voorkeur ging uit naar een plek in Eindhoven. “Ik kom daar vandaan en voor mijn kinderen die al wat ouder zijn, is ‘de stad’ natuurlijk helemaal top.” Maar de zoektocht was nog niet zo eenvoudig, omdat ze een slaapkamer beneden wilde, in verband met de handicap van haar zoon. Uiteindelijk kreeg ze een leuke woning in Oud Woensel in het vizier. “Een heel oud, charmant huisje in de Weverstraat, een zijstraat van de Kruisstraat, met best een grote tuin. De Woenselse Markt om de hoek het stadscentrum op een steenworp afstand. Meteen bij de bezichtiging al waren we alle drie verkocht. Dit wordt ons nieuwe thuis!” 

Flink geklust 
Het huisje had al een flinke aanbouw. Die aanbouw werd woonkamer, de woonkamer slaapkamer. Opgelost. “Verder hebben we boven nog twee slaapkamers en een kleine douche. Niet groot allemaal, maar wel heel gezellig. We hebben de trap gerenoveerd, alle wanden geschilderd en ook alle vloeren vernieuwd. De mannen van Megafloors, het vloerenbedrijf dat hier naast me zit, hebben me enorm geholpen. Daar heb ik gouden buren aan! Op het lijstje staan verder nog de douche en de keuken, maar voorlopig kunnen die er nog wel mee door.” 

Een mooie nieuwe start! 
Voor deze bijzondere, karakteristieke woning, midden in de stad, betaalde Monique slechts € 144.000. “Dat is inclusief 20% Slimmer Kopen korting. Zonder die korting was me dit echt niet gelukt.” Inderdaad, Slimmer Kopen is beslist niet alleen voor starters. Maar het biedt Monique en haar kinderen wel een mooie nieuwe start!

www.slimmerkopen.nl

LEES OOK