HOME > Actueel > Vacature: Medewerker Juridische zaken (32 uur per week)
9 december 2017

Vacature: Medewerker Juridische zaken (32 uur per week)

Als medewerker Juridische zaken zorg je voor een soepele dienstverlening aan onze (interne) klanten. Vanuit de front office maken we duidelijke prestatieafspraken met de diverse bewonerscomités en jij bent verantwoordelijk voor het goed adviseren over de juridische kant daarvan. Hiermee draag je indirect bij aan de leefbaarheid van de woonomgeving en zorg je er mede voor dat we het beleid snel en effectief kunnen doorvoeren in de praktijk.

Wie zoeken we?
We zoeken een collega die zelfstandig in staat is om tactisch en operationeel te acteren. Iemand met maximaal 5 jaar werkervaring en met een relevante opleiding, denk bijvoorbeeld aan een studie rechten of juridische dienstverlening, op HBO of academisch werk- en denkniveau. Een regelaar, aanpakker, coördinator van juridische procedures, en graag aan de slag gaat. Iemand die aan de meest uiteenlopende projecten wil werken binnen de casuïstiek die uit de praktijk voortkomt en die houdt van een verrassing zo nu en dan, het zou mooi zijn als je al thuis bent in huurrecht. Inhoudelijk gaat het bij deze casuïstiek vaak over overlast en incasso problematiek. Kortom, een flexibele kracht die graag een nieuw avontuur aan gaat en aan uitdagende casussen wil werken en ook in staat is om beleid verder te implementeren.

Heb je zin in een uitdaging en wil je binnen korte tijd kennis maken met alle aspecten die komen kijken bij juridische procedures en dus veel leren? Wil je werken in een bedrijf dat ‘net ff anders' is? Mail dan een beknopte brief met CV naar Sint Trudo HRM, t.a.v. Maud de Ponti, werken@trudo.nl, voor 8 januari 2018.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

LEES OOK