HOME > Actueel > Vacature: medewerker financiën (32-36 uur)
3 april 2018

Vacature: medewerker financiën (32–36 uur)

Sint Trudo is een Eindhovense woningcorporatie die ‘net ff anders’ is. Met bijzondere projecten, vernieuwende producten en grensverleggende initiatieven doet Sint Trudo van zich spreken. Daarbij staat niet het vastgoed centraal maar de mensen die wij huisvesten. 

Ben jij enthousiast, leergierig, niet bang om op mensen af te stappen en vind je het leuk om bij te dragen aan het financieel geweten van Sint Trudo? Lees dan snel deze vacature voor medewerker financiën!

Het team Finance & Control
Het team Finance & Control van Trudo is sterk betrokken bij zowel de dagelijkse gang van zaken van de organisatie als bij de nieuwe ontwikkelingen. Het team zelf is in beweging, op weg naar een optimale inrichting en werkwijze. Een team dat zorgt voor financiële administratie en daarmee informatie levert die bijdraagt aan de visie en strategie van de organisatie.

Medewerker financiën (32-36 uur/week)   

Als medewerker financiën ben je onder meer verantwoordelijk voor het verwerken van de inkoopfacturen, verzorg je de betalingen en verwerk je de bankafschriften. Ook het versturen van facturen behoort tot je taken. Verder lever je overzichten en rapportages vanuit de financiële administratie, zorg je voor keurige archivering van stukken en help je eventueel je collega’s bij het afhandelen van hun financiële werkzaamheden. 

We zoeken een junior die de financiële administratie komt ontzorgen. Een starter met een relevante opleiding, een afgeronde MBO-opleiding BE/BA, iemand die Word en Excel beheerst.

Wil je werken in een bedrijf dat ‘net ff anders’ is? Mail dan een beknopte brief met CV naar Sint Trudo HRM, t.a.v. Tamar van Grunsven, werken@trudo.nl, voor 7 mei 2018.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld   

LEES OOK