HOME > Actueel


Toon: Alle berichten | Persberichten

21/03/2018

Sint Trudo nieuws maart

De maandelijkse Groot Eindhoven bijlage lees meer »

15/03/2018

Manifest ‘Toekomstvast Wonen’ gepresenteerd

Woningcorporaties MRE willen samen vraagstukken over wonen in de toekomst aanpakken. lees meer »

14/03/2018

Kids Plus project op de tweede plaats bij Help Nederland vooruit

Het Kids Plus project heeft de tweede plaats weten te behouden in de race 'Help Nederland vooruit' van het ING Nederland fonds. lees meer »

28/02/2018

Nieuw bestuur Sint Trudo

Het boegbeeld van Sint Trudo gaat met pensioen. Na 24 jaar, waarvan de laatste 20 als directeur-bestuurder, neemt Thom Aussems op 1 maart afscheid van Eindhovens meest eigenzinnige corporatie. lees meer »

22/02/2018

Duurzaamheidsmanifest Eindhoven: Gewoon doen!

Op vrijdag 16 februari presenteerden de vier Eindhovense corporaties samen met de gemeente en huurdersvertegenwoordiging PEK hun duurzaamheidsmanifest ‘Gewoon doen!' Samen gaan we voortvarend op weg naar de stip aan de horizon in 2050: een toekomstbestendige gebouwde omgeving, voorzien van duurzame energie, waar het prettig wonen, werken en leven is.   lees meer »

14/02/2018

Groot Eindhoven februari 2018

De maandelijkse Sint Trudo nieuws bijlage van Groot Eindhoven is vandaag weer op de mat gevallen. lees meer »

23/01/2018

Help het Kids Plus project in Woensel-West

Hoera! Het Kids Plus project is geselecteerd als één van de vijf goede doelen uit Eindhoven van ‘Help Nederland vooruit' van het ING Nederland fonds. Help Nederland vooruit is er om verenigingen, stichtingen en andere initiatieven in Nederland een steuntje in de rug te geven. En daar is ons prachtige initiatief er één van!   lees meer »

22/01/2018

Haasje Over: spectaculair hoogstandje op Strijp-S

Oké, de skatehal op Strijp-S blijft staan. Maar hoe moet dat dan met de oorspronkelijke plannen om op deze plek een nieuwe woontoren te realiseren? "We gaan er ‘gewoon' overheen bouwen," antwoordt Sint Trudo-directeur Jack Hock. "Met een spectaculair gebouw: Haasje Over." lees meer »

17/01/2018

Skatehal Strijp-S weer tiptop

De skaters, BMX'ers, freerunners, urban dancers... Ze kunnen zich de komende jaren weer helemaal uitleven in het skatepark op Strijp-S. "Afgelopen jaar hebben wij als nieuwe eigenaar het casco helemaal opgeknapt," meldt Jack Hock van Sint Trudo. "Het park kan weer jaren worden ingezet voor urban sports & culture." lees meer »

21/12/2017

Sint Trudo nieuws Groot Eindhoven december

De maandelijkse Sint Trudo bijlage van Groot Eindhoven lees meer »