HOME > Actueel > Niet voor niks de Kruidenbuurt
19 oktober 2017

Niet voor niks de Kruidenbuurt

Het heeft even geduurd maar het kan weer. Lekker wonen in een bijzondere buurt. Lekker gezellig. Lekker ruim. Lekker centraal. Precies wat de huidige bewoners van de nieuwe Kruidenbuurt zelf ook zeggen. Inmiddels is met de bouw van de huurwoningen een begin gemaakt en ook de voorbereidingen voor de verkoop van bijzondere koopwoningen zijn gestart.

De woningen worden verkocht volgens een bijzonder concept. Zes jonge architecten hebben 12 woningtypes ontwikkeld waar kopers uit kunnen kiezen. Kopers kiezen dus hun eigen plek én hun eigen woning. Vervolgens kunnen ze de woning zelf, samen met een architect, aanpassen aan hun wensen. Zo koop je een woning die helemaal bij jou past. Speciaal hiervoor wordt door Sint Trudo en Stam & De Koning een catalogus samengesteld waarin de diverse mogelijkheden worden uitgelegd. Het beste van twee werelden: eigen ideeën en deskundige ondersteuning.

De verkoop van de eerste 32 woningen gaat officieel van start tijdens een huizenmarkt die begin 2018, op locatie, gaat plaatsvinden. Via deze website zijn de laatste updates te volgen en wie nu zijn gegevens achterlaat, wordt door ons op de hoogte gehouden.

De ruime en energiezuinige huurwoningen (huur ongeveer € 710,-) worden vanaf begin 2018 via wooniezie.nl aangeboden. Heerlijke huizen voor mensen met kinderen of met plannen daarvoor.

Al met al blijft de Kruidenbuurt zo een fijne, diverse wijk waar het eerst en vooral lekker wonen is. Voor iedereen!

LEES OOK