HOME > Actueel > Gezocht: Lid Klachtencommissie
4 oktober 2017

Gezocht: Lid Klachtencommissie

Sint Trudo is een Eindhovense woningcorporatie die van zich doet spreken. Met gedurfde projecten, vernieuwende producten en grensverleggende initiatieven. Maar vooral met een visie die ‘net ff anders’ is. Want bij onze corporatie staat niet het vastgoed centraal, maar het ondersteunen van mensen die vooruit willen in het leven. En dat doen we met passie!    

Het kan zijn dat mensen niet tevreden zijn over Sint Trudo of haar medewerkers. Sint Trudo heeft net als alle andere woningcorporaties een onafhankelijke klachtencommissie. Iedere huurder die niet tevreden is over de manier waarop hij of zij door Sint Trudo is behandeld, kan bij de Klachtencommissie een klacht indienen. De klachtencommissie beoordeelt of Sint Trudo op de juiste wijze met de klacht is omgegaan.. 

Ben jij uit het juiste hout gesneden om onze klachtencommissie mede vorm te geven? Wij zoeken een Lid Klachtencommissie.

Lid Klachtencommissie
De Klachtencommissie bestaat uit drie personen die geen binding hebben met Sint Trudo. Zij dienen  klachten onafhankelijk en objectief beoordelen.  

Mail ons!
Ben jij onafhankelijk, woonachtig in regio Eindhoven met goede communicatieve vaardigheden? Mail dan een brief met CV naar Sint Trudo, t.a.v. klachtencommissie , klachtencommissie@trudo.nl, uiterlijk voor 22 oktober 2017.

LEES OOK