HOME > Actueel > Doe mee met de Condo ontwerpwedstrijd!
23 februari 2017

Doe mee met de Condo ontwerpwedstrijd!

Hoe richt je een open ruimte van pakweg 50 m² zo in dat je er volwaardig kunt wonen? Met welke slimme ontwerpoplossingen kun je delen van die ruimte misschien dubbel gebruiken? Hoe krijg je alles erin en hou je de boel toch strak en ruimtelijk, open en licht? Heb jij daar kijk op? Ideeën voor? Schrijf je dan in voor de Condo ontwerpwedstrijd!

Sint Trudo introduceert de komende jaren een voor Eindhoven geheel nieuw woningtype: de Condo. Een compact (en dus betaalbaar) trendy appartement dat het uitstekend zal doen in een omgeving als Strijp-S. Want de Condo is echt iets voor mensen die kiezen voor een bruisende, hoogstedelijke omgeving waar altijd iets te beleven valt. Voor eigenzinnige mensen die eigenzinnig willen wonen.

Slimme inrichting
Dankzij een creatieve, slimme inrichting bevat de Condo ondanks zijn beperkte oppervlakte alle gebruikelijke functies. Omdat sommige van die functies niet per se tegelijkertijd hoeven plaats te vinden, kunnen delen van de ruimte dubbel worden gebruikt. Eten/werken bijvoorbeeld. En andere functies, die je niet elke dag nodig hebt, kunnen als semi-collectieve voorzieningen ergens anders in het gebouw worden ondergebracht. Een gezamenlijke was/droogruimte bijvoorbeeld. Een logeerkamer. Een grote eetkeuken.  

De kunst is om een Condo zo in te richten dat alles erin zit wat erin moet zitten en dat de ruimte toch ruim en open blijft. Heb jij daar ideeën voor?

Kom maar op met je ontwerp!
We dagen je uit om een of meerdere elementen te ontwerpen die de noodzakelijke functies van een Condo herbergen. Én die ervoor zorgen dat de woning ondanks zijn beperkte oppervlakte lekker ruim, luxe en verrassend blijft! 

Weet jij ons en toekomstige Condo-bewoners te inspireren? Kom maar op met je ontwerp dan!

www.condoprijsvraag.nl

LEES OOK