HOME > Actueel


Toon: Alle berichten | Persberichten

20/07/2017

Sint Trudo verduurzaamt bestaande voorraad

"Betaalbaarheid van wonen staat voorop".   lees meer »

19/07/2017

Sint Trudo zoekt een nieuwe Directeur Bestuurder

Profiel: innovatief, creatief, communicatief lees meer »

14/07/2017

Film: startschot herinrichting van het Willaertplein

De herinrichting van het Willaertplein in de buurt Bennekel in Eindhoven is feestelijk begonnen. Bestuurslid Ria Muller van bewonersvereniging Skon Bennekel gaf het startschot voor de bouw van 14 seniorenappartementen en een gezondheidscentrum. lees meer »

14/07/2017

Film: Kids fleuren Woensel-West op

In straten rondom het Celsiusplein in Eindhoven zijn allemaal aliens te vinden... lees meer »

09/07/2017

Film: Open Dag Vredeoord

Bekijk hier een verslag van Studio040 over de Open Dag Vredeoord. lees meer »

20/06/2017

IAA Architecten wint Condo Prijsvraag

Prijswinnaar van de Condo Prijsvraag is project Change the scene van Theo Franken (IAA Architecten) met Marko Matic, Umut Türkmen en Jochem de Jongh. Sint Trudo maakte op de Dag van de Architectuur, zaterdag 17 juni 2017, de winnaar bekend. lees meer »

20/06/2017

Hoe langer hoe mooier in Woensel-West

Woensel-West zit in de lift. En hoe! Kinderen en jongeren krijgen hier alle kansen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. lees meer »

20/06/2017

Herhuisvesters in Woensel-West “Eindelijk een eigen kamer!”

Vorige maand werden de eerste woningen van Plan Celsius opgeleverd. Eind juli verhuizen de laatste nieuwe bewoners. Onder hen zo'n 25 ‘herhuisvesters'. lees meer »

20/06/2017

Er is plek voor jouw WestSide Store!

Hé ondernemer, opgelet! Boot gemist onder in VoltaGalvani? Had je gewoon wat meer tijd nodig om je idee te laten rijpen? Of heb je nu pas dat topconcept in gedachten? Goed nieuws dan, want er is weer volop plek voor nieuwe WestSide Stores. Ook die van jou!   lees meer »

20/06/2017

Mediterraan genieten in buffetrestaurant Batata

Zeg eens eerlijk, waar geniet je het meest van in de zomer aan de Middellandse Zee? Oké, zon en zee. En verder? Juist, van dat verrukkelijke eten. Spaans, Marokkaans, Italiaans, Turks, Grieks ... Je proeft het zuiden, proeft de zon. En precies dat proef je in restaurant Batata. Een sfeervol mediterraan buffetrestaurant aan het Celsiusplein in Woensel-West. Puur genieten!   lees meer »