HOME > Actueel


Toon: Alle berichten | Persberichten

22/02/2018

Duurzaamheidsmanifest Eindhoven: Gewoon doen!

Op vrijdag 16 februari presenteerden de vier Eindhovense corporaties samen met de gemeente en huurdersvertegenwoordiging PEK hun duurzaamheidsmanifest ‘Gewoon doen!' Samen gaan we voortvarend op weg naar de stip aan de horizon in 2050: een toekomstbestendige gebouwde omgeving, voorzien van duurzame energie, waar het prettig wonen, werken en leven is.   lees meer »

14/02/2018

Groot Eindhoven februari 2018

De maandelijkse Sint Trudo nieuws bijlage van Groot Eindhoven is vandaag weer op de mat gevallen. lees meer »

23/01/2018

Help het Kids Plus project in Woensel-West

Hoera! Het Kids Plus project is geselecteerd als één van de vijf goede doelen uit Eindhoven van ‘Help Nederland vooruit' van het ING Nederland fonds. Help Nederland vooruit is er om verenigingen, stichtingen en andere initiatieven in Nederland een steuntje in de rug te geven. En daar is ons prachtige initiatief er één van!   lees meer »

22/01/2018

Haasje Over: spectaculair hoogstandje op Strijp-S

Oké, de skatehal op Strijp-S blijft staan. Maar hoe moet dat dan met de oorspronkelijke plannen om op deze plek een nieuwe woontoren te realiseren? "We gaan er ‘gewoon' overheen bouwen," antwoordt Sint Trudo-directeur Jack Hock. "Met een spectaculair gebouw: Haasje Over." lees meer »

17/01/2018

Skatehal Strijp-S weer tiptop

De skaters, BMX'ers, freerunners, urban dancers... Ze kunnen zich de komende jaren weer helemaal uitleven in het skatepark op Strijp-S. "Afgelopen jaar hebben wij als nieuwe eigenaar het casco helemaal opgeknapt," meldt Jack Hock van Sint Trudo. "Het park kan weer jaren worden ingezet voor urban sports & culture." lees meer »

21/12/2017

Sint Trudo nieuws Groot Eindhoven december

De maandelijkse Sint Trudo bijlage van Groot Eindhoven lees meer »

19/12/2017

Sint Trudo verkoopt commerciële ruimten Lichttoren

Woningcorporatie Sint Trudo heeft de commerciële ruimten van de Lichttoren verkocht. Jones Lang LaSalle organiseerde in opdracht van Sint Trudo een gecontroleerde tender. Trudo-directeur Jack Hock: "Zes partijen, hebben een bieding gedaan. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de heren Foolen & Reijs. Op basis van prijs, maar vooral ook kwaliteit."   lees meer »

15/12/2017

Sint Trudo bouwt Trudo toren

Wonen in een bos, op 70 meter hoogte. lees meer »

13/12/2017

Sint Trudo sluiting Kerstvakantie

lees meer »

11/12/2017

Persbericht Eikenburg: eerste opleveringen van kloosterlofts Landgoed Eikenburg

Dinsdag 5 december begon Sint Trudo met het opleveren van de kloosterlofts op Landgoed Eikenburg. Het komt zelden voor dat een woningcorporatie een Rijksmonument uitkiest om in te zetten voor sociale huur. Sint Trudo wel; hier doen we het altijd net even iets anders. lees meer »